wielerkledingwinkel2

ساخت وبلاگ

Onlangs heeft Sam Gaze, de U23 XC wereldkampioen in 2017, onthuld dat hij de Specialized Goedkope wielerkleding zal opstijgen en zich officieel zal terugtrekken uit het contract in het nieuwe seizoen met Specialized, die 5 jaar heeft gewerkt.

Sam Gaze, 23, won het U23 XC Wereldkampioenschap in 2017, maar er wordt aan herinnerd dat zijn naam de XC-opener van het seizoen 2018 was. Op dat moment was Sam Gaze een nieuwkomer in de XC-elitegroep. Zonder enig voordeel vocht Sam Gaze de huidige XC nr. 1 Nino met een ouderdomsmentaliteit en maakte een einde aan de Nino-reeks. Een tijdje werd Sam Gaze erg beroemd in de XC-cirkel. Helaas leed hij een zware hersenschudding tijdens de Cape Epic-wedstrijd van dit jaar. Hij herstelt zich het grootste deel van het seizoen en er is niet veel nieuws over hem op het veld.

 

Dus naar welk team gaat Sam Gaze als volgende? Er wordt gezegd dat hij al traint met het Corendon Circus-team van Vander Poel, dus het is zeer waarschijnlijk dat hij een Corendon Circus Pro teams fietskleding zal dragen met Vander Poel als teamgenoot.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 258 تاريخ : جمعه 6 دی 1398 ساعت: 21:02

Afgelopen weekend won Van der Poel, met een Nederlands Goedkope wielerkleding, één kampioenschap per dag, won twee steden, won de vierde ronde van de Telenet UCI Wereldbeker Cyclocross en de eerste DVV-serie in Hamme, België.

De grootvader van Van der Poel, winnaar van het achtvoudige Tour de France-podium, Prido, een beroemde automobilist, stierf drie dagen geleden vanwege zijn verslechterende toestand. Op 16 november vond in Tsjechië de vierde ronde van de Telenet UCI Wereldbeker Cyclocross plaats. Van der Poel verdroeg het verdriet van het verliezen van zijn geliefden, overwon verschillende ongunstige factoren in de race en won uiteindelijk het kampioenschap in de volgorde van de derde rij.

 

In de Hamme-competitie in België, hoewel Van der Poel de eerste race miste, staat het wereldkampioenschap nog steeds op de eerste rij, in tegenstelling tot de Telenet UCI Wereldbeker Veldrijden. Van der Poel nam de leiding vanaf de startpositie, sloot het kampioenschap zeven ronden op voorhand en kwam uiteindelijk single over de streep. Op dit moment heeft Van der Poel, met een Nederlandse Landskampioen wielerkleding, voor het vierde opeenvolgende jaar op deze baan gewonnen. Dit seizoen heeft hij alle vijf wedstrijden tijdelijk gewonnen en 31 wedstrijden op rij gewonnen.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 269 تاريخ : چهارشنبه 4 دی 1398 ساعت: 20:05

In de competitie SuperPrestige Cyclocross (station Ruddervoorde) op 3 november won de terugkerende wereldkampioen Mathieu van der Poel.

Na het einde van de Wereldkampioenschappen eind september besloot Mathieu van der Poel het wedstrijdschema voor het nieuwe seizoen Cyclocross in te korten. Afgelopen weekend keerde hij na een zeer korte en lange pauze officieel terug naar het nieuwe seizoen Cyclocross.

 

Vorig seizoen won Mathieu van der Poel 31 wedstrijden in 32 cyclocross-wedstrijden. In 2019 was het een lang seizoen voor Mathieu van der Poel en het was onvermijdelijk dat de Nederlanders in de derde-lijnstrijd niet het wereldkampioenschap van de weg namen. Fans die Goedkope wielerkleding kopen, vinden in het algemeen dat Mathieu van der Poel misschien een of twee spellen nodig heeft om de status aan te passen, maar Mathieu van der Poel wint uiteindelijk het spel met zijn minst belangrijke, meest voorkomende en meest voorkomende methode - enkele vlucht. Daaaast is het wel verstaan ​​dat Mathieu van der Poel met Ronde van Spanje fietskleding volgend jaar aan zijn Grand Tour-debuut in Vuelta A Espana begint. Blijf kijken!

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 272 تاريخ : سه شنبه 3 دی 1398 ساعت: 19:03

Elia Viviani en partner Simone Consonni wonnen zondagavond het kampioenschap op de London Sixth Day en begonnen de laatste nacht als derde. De Italianen overtroffen Theo Reinhardt en Maximilian Beyer, die het Duitse Goedkope wielerkleding droegen, en elimineerden het duo Mark Cavendish en Owain Doull in de laatste wedstrijd van de nacht.

 

Nadat Viviani, die Italiaanse Landskampioen wielerkleding was, een ronde terug kon nemen, kwam het allemaal neer op de punten die beschikbaar waren tijdens de laatste paar sprintronden, waarbij Consonni de beslissende voorlaatste sprint vanuit Cavendish met een neus nam. Het liet Consonni en Viviani achter met slechts een achtpunts voorsprong met 10 punten beschikbaar voor wie de eindsprint kon winnen, en ondanks een moedige poging van een vermoeide Doull, was het Viviani die langs de Welshman reed met twee ronden te gaan en gemakkelijk pakte de laatste 10 punten en de titel van The Six Day London met 12 punten.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 296 تاريخ : دوشنبه 2 دی 1398 ساعت: 21:17

Na het seizoen 2020 in Parijs kijkt de Romain Bardet met de AG2R La Mondiale Goedkope wielerkleding er al naar uit om volgend jaar terug te keren naar de Tour de France. Bardet zei nogmaals op de website van zijn team dat de organisatoren van de Tour de France een zeer mooie route hebben gemaakt.

Bardet zal naar verwachting een heel ander spelplan aannemen in 2020 en 2019, in de hoop dat het na een seizoen dat fans teleurstelt die AG2R La Mondiale fietskleding kopen, met zijn prestaties kan beginnen. Hij bespotte het idee om Giro d'Italia dit jaar te lanceren, maar besloot dit niet te doen.

 

Echter, nadat hij er nooit echt in geslaagd was om zijn uitdaging voor de GC aan de 2019 Tour te beginnen - uiteindelijk genoegen nemen met de 15e overall en de 'koning van de bergen' jersey na al in fase 6 te verliezen op de beklimming van La Planche Des Belles Filles - Bardet neemt de Giro 2020 mogelijk volgend seizoen op in zijn raceprogramma, dat hij in januari begint in Adelaide, Australië, tijdens de Tour Down Under.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 286 تاريخ : يکشنبه 1 دی 1398 ساعت: 21:50